Reg-Enor kúra 7 lépése

Étrend regenor,

Szedési javaslat: Napi 3x 10 ml 3×1 evőkanál. A felnőtt adag kg-ig van számolva. Reggel éhgyomorra, ébredés után, délben és este evés után ,5 órával vegyük be, és mindhárom alkalommal rövid ideig tartsuk a szánkban lenyelés előtt.

Reg-Enor diéta éhezés helyett

A túlsúlyos egyének hétig fogyaszthatnak nagyobb mennyiséget 3×15 ml-t 3×1,5 evőkanál. Fogyasztás előtt felrázandó! Tárolás: A Reg-Enort fénytől védve kell tárolni, hűvös helyen, melegebb időszakban lehetőleg hűtőszekrényben.

étrend regenor

Az esetleges színváltozás a étrend regenor nem befolyásolja. De a tapasztalatok azt mutatják, jelentős a sikerráta azoknál, akik komolyan veszik a kúra teljességét: a készítmény szedését, az étrend regenor javaslatokat és összességében az életmód megváltoztatását, beleértve a fizikai előrelépést is.

Második lépés:

A Reg-Enor kúra tehát valódi lehetőség, amivel szinte bárki élhet, s önsanyargatás nélkül, tudatosan változtathat az adott állapotán, kedvező irányba. Mit remélhetünk? Ha a Reg-Enort fogyasztják és betartják az étrendi előírásokat, valamint változtatnak a mozgásszegény életmódon, akkor az evés öröme jórészt megmaradhat és a folyamatok következtében — visszajelzésekkel megerősítve — testünk tömegének csökkentése is eredményes lehet. Előfordulhat a tapasztalatok szerint, hogy veszítenek pár kilót, majd étrend regenor a fogyás és hét múlva folyatódik étrend regenor súlyvesztés.

Bejegyzés navigáció

Ha a kúra megkezdésénél nem indulna el mindjárt a fogyás, ez arra utalhat, hogy a szervezet jelentősen terhelt, esetleg az emésztőrendszer zavarokkal küszködik. A teljes váltás hatására mindez elindulhat kedvező irányba, s ezek után beindulhat a folyamat ez az idő lehet több hét, különleges esetekben akár pár hónap is.

A kúra ideje az ajánlás szerint legalább hónap, jelentősen fogyni vágyók esetén ettől akár több időre kell számítani, a étrend regenor bélproblémával küszködők esetében hosszabb idő is szükséges lehet a regenerációig.

Ami Öntől függ: A leginkább vágyott étrend regenor, a testtömeg csökkentése és az egész folyamat eredményessége csak abban az esetben remélhető, ha a mellékelt étrend ténylegesen be van tartva!

Egyébként alapvetően mindez nem nehéz, mert szó sincs éhezésről — de persze mértéktelenségről sem.

étrend regenor

A kitartás ennél a kúránál is kulcsszó. Ne gondolja, hogy az életmódváltás nem próbatétel, van, akinek a cukroktól étrend regenor megszabadulás nehézséget jelent.

Ne adja fel! S abból akár ehet bőségesen is.

étrend regenor

Mit szólna például egy kolbászos-sonkás-szalonnás tojásrántottához? Az életmódváltás intenzitásától is függ a sikere.

A RegEnor-os ételek elkészítése valójában nagyon egyszerű. A legnagyobb különbség, hogy a konyhádban az olajat cseréld le zsírra! Nem azért, mert az olaj káros lenne, hiszen a hidegen sajtolt olajak egészségesek, hanem azért mert az állati zsír étrend regenor fő katalizátor a RegEnor kúrában. E nélkül az összetevő nélkül NE is számíts eredményre!

Ha komolyan gondolja, adja meg magának az esélyt, a mozgásra is. Nem kell teljesíthetetlen adagokkal kezdeni, hogy a kedvét szegje, a fokozatosság itt is lényeges.

Jogi nyilatkozat

Váljon szép lassan életének elmaradhatatlan részévé. S a kúránál is meghozza majd a gyümölcsét az eddig látottak szerint. Amire érdemes figyelni: A kúra ideje alatt előfordulhat hasmenés vagy székrekedés egy ideig, amely kis idő múlva rendeződik.

Reflux, gyomorfekély, vese- és epekő, trombózis gyanúja, illetve ezzel kapcsolatos panaszok esetén mindenképpen kérje ki előzetesen orvosa tanácsát! A RegEnor.

étrend regenor

Az oldalon található tartalmak engedély nélküli másolása vagy bármely egyéb célra történő black latte ár tilos!