Valóban lehet teával fogyni?

Fogyás teákkal

Akik gyakran használják a közösségi oldalakat, fogyás teákkal biztos feltűnt, hogy a sztárok előszeretettel reklámoznak fogyasztó- zsírégető teákat, amiknek állítólag csodás alakjukat köszönhetik.

fogyás teákkal zöld kávé kapszula használata

A fogyás teákkal felhasználónak igazi csodaszernek, a pluszkilók elleni fegyvernek tűnhet a tea, fogyás teákkal érdemes kicsit utánanézni, hogy valóban hatékony-e, vagy csak az ügyes reklámkampány eredménye a nagy felhajtás. Mit ígérnek ezek a teák?

fogyás teákkal mit csináljak ha megáll a fogyás

A hangzatos szavak mögött rejlő igazság Az egyik legfontosabb dolog, amit a teákat gyártó cégek kihangsúlyoznak, az, hogy fogyás teákkal természetes anyagokat tartalmaznak a keverékek, a zöld tea, fogyás teákkal fahéj, a gyömbér, a tarkabogyó vagy a citromfű gyakran megtalálható ezekben a készítményekben. Azt azonban érdemes tudni, hogy az összetevők nagy része főként vízhajtó, hashajtó hatással bír, így az anyagcsere-folyamatokat valóban támogatják ezek a teakeverékek, méghozzá elég fogyás teákkal, így nem csoda, hogy a fogyasztók hamar érzik, hogy laposabb lett a hasuk.

Ez azonban vízveszteséget jelent, ami nem egyenlő a fogyással, hiszen a zsírsejteket nem érintették ezek a folyamatok, így azok ott vannak, ahol voltak.

fogyás teákkal hogyan fogyjunk hasból gyorsan

Minden embernek közel azonos számú zsírsejt található a testében, egyénenként azonban változik a méretük, ezért vannak soványabb és teltebb emberek, hiszen míg az előbbinél kisebb a zsírsejtek mérete, addig az utóbbinál nagyobb, duzzadtabb. A rendszeres sporttal és a helyes táplálkozással lehet csökkenteni ezeknek a zsírsejteknek a méretét, azonban egy teakeverék nem képes arra, hogy ezeket a zsírsejteket le is bontsa - erre is van mód, de azok professzionális kozmetikai kezelések árán lehetségesek.

A FOGYÁS TITKA - Hogyan változtassuk meg testkompozíciónkat?

A helyes étrend a kulcs Sok fogyasztóteát forgalmazó, gyártó cég nem trükközik, ki is hangsúlyozzák: ezek a teakeverékek önmagukban nem tudnának komoly eredményt felmutatni, de azért fogyás teákkal ezzel reklámozzák elsősorban a termékeket.

Az influencerek szava nem szent Pár évvel ezelőtt szinte minden fogyás teákkal influencernél felbukkantak a fogyasztó teakeverékek, és a hírességek mosolyogva számoltak be arról, hogy milyen sokat sikerült fogyniuk, valamint hogy milyen fantasztikus hatásai vannak a készítményeknek.

fogyás teákkal gyors hatékony fogyás

Az igazság két részből áll: ezek a véleményvezérek egy-egy ilyen fizetett posztért elképesztő mennyiségű pénzösszegeket kapnak, így sokak számára szinte mindegy, mit reklámoznak, amíg fizetnek értük. Az utóbbi időkben nem egy influencer vallott színt arról, hogy sokszor ki sem próbálják a reklámozott termékeket, csak megírják vagy megíratják!

Összebújósan, a paplan alá vackolódva, a korcsolyapálya szélén vagy egy csendes kávéházi sarokban — teázni jó.