FOGYÁS VEZETETT HIPNÓZISBAN – Önhipnózis – Meditáció – Manifesztáció

Fogyás manifesztáció. akkora pozitív változást fogsz érezni, amit legvadabb álmaidban sem remélnél!

Szabó Istvánpszaboistvan.

fogyás manifesztáció fogyás zsírból

Az első és legfontosabb dolog, amit nem árt tudnunk, az hogy mindannyian kerülünk bizonyos szintű hipnotikus állapotokba a nap folyamán akár többször is.

Erre az egyik legjobb példa az autóvezetés, azon belül pedig azok az esetek, amikor valaki annyira elgondolkodik vezetés közben valami egészen máson, hogy szinte észre sem veszi, hogy megérkezik az úticéljához, és nem is igazán emlékszik fogyás manifesztáció, hogy hogyan is jutott oda.

fogyás manifesztáció hogyan fogyjak le combról és fenékről

A másik ehhez hasonló példa lehetne akár egy jó könyv olvasása, vagy egy jó film is, ami annyira elvisz minket a világból, hogy konkrétan megszűnik körülöttünk minden más, és megfeledkezve magunkról totál elveszünk a történetben. És sorolhatnám még az egyszerű, hétköznapi példákat, de ezekből azért remélem, hogy már körülbelül érezhető, hogy a hipnózis tényleg fogyás manifesztáció más, mint egy teljesen biztonságos tudatállapot.

fogyás manifesztáció fogyni angolul

Ebből következik, hogy a hipnózis nem is tud veszélyes lenni és, hogy egyetlen hipnotizőr sem képes senki mást rávenni olyan dolgok végrehajtására, amelyeket a másik nem akar megtenni. A megnyugtató igazság az, hogy a legrosszabb, ami hipnózisban történhet, az hogy az alany egyszerűen elalszik.

Fogyás érzelmi felszabadulás

Ha most szigorúan csak a testsúlyra-fogyásra gondolunk, akkor egyértelmű, hogy az éber tudat szintjén alig vannak eszközeink, miközben a teljes fegyverarzenál ott dolgozik a tudatalattiban, ami könnyedén képes megtorpedózni otthoni fogyás terveinket. És akkor most képzeld el, milyen erős szövetségest kapnál, ha az a kisördög a válladon holnaptól nem ellened lenne, hanem melletted, és bizony éppen erre tökéletes a hipnózis.

Döbbenetes ereje van! - szívkoherencia meditáció - szívkoherencia gyakorlat - Meditország - relax

Csak, hogy a gyakorlatban is ki tudd próbálni, miről beszélek, megírtam neked a saját fogyás-hipnózis script-emet, sőt fel is vettem. Már csak annyi a dolgod, hogy egy szabad pillanatodban, amikor tudod, hogy senki fogyás manifesztáció semmi sem fog zavarni, kényelmesen elhelyezkedj, és elutazz a hangommal oda, ahol ez a gonosz kisördög lakik, hogy megszelídítsd és magad mellé állítsd!

A teljes siker érdekében legjobb, ha ezt több fogyás manifesztáció is megteszed, lehetőleg vagy közvetlenül ébredés után, vagy elalvás előtt….

fogyás manifesztáció diéta 50 év felett