Diétás pizzatészta recept konyhájából - csaladijatszohaz.hu

Fogyókúrás pizzatészta. Isteni diétás pizzák, amiktől biztosan fogyni fogsz: laktatnak és egészségesek - Fogyókúra | Femina

diétas étrend

Bodon Judit dietetikus A pizza, vagy legalábbis annak puffasztott, gyorsfagyasztott verziója az egészségtelen étrend egyik szimbólumává vált. Szerintem azonban bőven megérdemel még egy esélyt! Életem első pizzája szerencsére jófajta pizza volt, még azokban az időkben, amikor egy pizzeria igazi kuriózumnak számított idehaza.

Olasz vendégek vittek el fogyókúrás pizzatészta az étterembe, a mai napig emlékszem a vékony, roppanós tésztára. Aztán beáradtak a gyorséttermek, a gyorsfagyasztott termékek, a szelet-bárok, és teljesen eltorzult a kép: vastag, puha tészta százféle furábbnál furább feltéttel.

Elkészítés Sütőben sütve 1. Elsőként készítsd el a paradicsomszószt. Ehhez a paradicsompürét öntsd egy kisebb lábosba, add hozzá a fűszereket, és forrald át az egészet kevergetve.

Talán mára enyhült ez a hullám, ahogy az emberek felismerik, hogy pizzát készíteni otthon sem nagy ördöngősség, és hogy nem a hegynyi feltét teszi a jó pizzát. Pizzánk adagnyi energiatartalmát csökkenthetjük, ha vékonyra nyújtjuk a tésztát, ha alacsony fogyókúrás pizzatészta feltéteket választunk pl.

fogyókúra szabályai

Az alap pizzatészta nem más, mint liszt, élesztő, olaj, víz és só keveréke. Mivel ezek fogyókúrás pizzatészta sztenderd arányban szerepelnek a tésztában, és mivel energiatartalomban nincs fogyókúrás pizzatészta különbség a lisztfélék vagy az olajfélék között, más oldalról közelítsük meg a kérdést: milyen lisztet és olajat használjunk, hogy minél egészségesebb fogyókúrás pizzatészta kapjunk?

Diétás pizzatészta recept konyhájából - csaladijatszohaz.hu

Ha a lisztek közül a teljes kiőrlésű vagy a graham lisztet választjuk, értékes rostokatásványi anyagokat nyerünk, ha csak rizs- vagy kukoricalisztet használunk, gluténmentes tésztát kapunk, ha olíva- vagy lenmagolajatakkor értékes zsírsavakat nyerünk. Kiválogattam nektek 10 db nem csak fehér búzalisztet tartalmazó pizzatészta-receptet, próbáljátok ki őket!

Ráadásul becsempésztem egyet, amihez még liszt sem kell!

egyszeru fogyokuras reggelik