Szétrobbantja a zsírpárnákat, ha így iszod a vizet! Felpörgeti a fogyást - Fogyókúra | Femina

Vizes fogyókúra

Több kutatás is bebizonyította, hogy a víz segíthet a gyorsabb fogyásban, és előnyösen hat szervezetünk működésére is.

HÁZI ZSÍRÉGETŐ - gyors és olcsó

Az NCBI - az amerikai Nemzeti Biotechnológiai Információs Központ - egyik kutatása bebizonyította példáulhogy a megfelelő vízfogyasztás középkorú és idősebb felnőtteknél csökkenti a bevitt energia mennyiségét. Az alábbiakban olyan tanulmányok eredményeiről vizes fogyókúra be, amelyek azt vizsgálták, hogyan hat a testre az étkezések előtt elfogyasztott fél liter víz.

étvágycsökkentő tabletta vélemények sikeres fogyókúra

Vízzel több kalóriát égethetsz el Ha az étkezések előtt megiszol fél liter vizet, az durván megnöveli a nyugalmi állapotban elégetett energia mennyiségét - vagyis mindenféle mozgás nélkül égeted vizes fogyókúra kalóriákat. Egy másik kísérlet arra adott bizonyítékot, hogy azok a túlsúllyal küzdő nők, akik napi 1 literrel több vizet ittak a megszokottnál, 1 év alatt 2 kilót fogytak anélkül, hogy bármi máson változtattak volna az életmódjukban.

Ha azt vesszük, hogy ez a 2 kiló mínusz csak a víznek köszönhető, lenyűgöző eredményről van szó, hiszen ezek a nők sem rendszeres mozgást nem végeztek, és nem is diétáztak.

drasztikus fogyási módszerek kell ez a fogyókúra online

Az is kiderült, hogy minél hidegebb az elfogyasztott víz, annál több kalória ég el, mivel a testednek ilyenkor extra energiát kell felhasználnia ahhoz, hogy a hideg vizet testhőmérsékletűre melegítse. Miért működik? Az étkezés előtti fél liter víz azért is jó, mert csökkenti az étvágyat.

l karnitin fogyasztó hatása fogyáshoz való étrend

Mivel kicsit eltelíti a gyomrot, kevesebb ételt fogsz elfogyasztani. E szerint a kutatás szerint azok a vizes fogyókúra, akik az étkezések vizes fogyókúra fél órával megittak fél liter vizet - a nők millilitert - 12 hét alatt 2 kilót fogytak anélkül, hogy vizes fogyókúra volna, szemben azokkal, akik nem ittak evés előtt.

Akik fogytak, mind beszámoltak arról is, hogy előbb érezték a telítettségérzést, mint azok, akik nem ittak vizes fogyókúra előtt. Ha a cukros üdítők és gyümölcslevek helyett vizet iszol, már azzal is nagyban csökkented a kalóriabevitelt, mivel a víz vizes fogyókúra csodája, hogy ebből semennyit sem tartalmaz.

  • Egészséges fogyás 1 hónap alatt
  • A vízböjt az új veszélyes diétaőrület | csaladijatszohaz.hu