A FOGYNI VÁGYÓK ÉDEN KERTJE

Urhajos etrend

Urhajos etrend diéta — Amellyel heti 4 kg leszalad és elmúlnak az emésztési problémák Az űrhajós diéta, ahogyan a nevéből is kikövetkeztethető, az asztronauták számára lett kifejlesztve a as években annak érdekében, hogy lehetőleg kiiktassa az emésztőrendszeri problémákat, ugyanakkor szükséges tápanyag ellátottságot biztosítson urhajos etrend számára.

Ez lenne hát a nagy titok, amelynek segítségével annak idején maga Norbi is lefogyott. Ezt készséggel elhiszem, de szakmai szempontból, az eddig megjelent információk alapján mégsem ajánlanám az űrhajós diétát. Hogy miért?

Ennek köszönhető az, hogy egyre szélesebb körben elterjedt a fogyni vágyók között is. A diéta anélkül segít a fogyásban, hogy az izomtömeget csökkentené.

urhajos etrend

Az összeállított étrend magas fehérje, ugyanakkor alacsony szénhidrát és kalóriatartalommal rendelkezik. A program nagy elkötelezettséget és kitartást igényel annak érdekében, hogy valóban észlelhető legyen az eredmény.

Urhajos etrend szabályokról Nagyon fontos a hidratáció — napi minimum 2 liter víz, emellett csak üres kávé és tea fogyasztható.

Oldalak (menü)

Saláta dresszing lehet a citrom, ecet, mustár. A cukor tiltólistás.

Az étrendben szereplő ételeket mással helyettesíteni nem lehet. A javasolt időtartam 13 nap.

Az űrhajós diéta kisfüzetet keresd a Norbi Update üzletekben.

Ha tovább szándékozol folytatni, akkor előtte 2 hét szünetet érdemes tartani. A program közben bármilyen kellemetlen tünet lép fel, azonnal abba kell hagyni urhajos etrend tanácsot kérni szakembertől.

urhajos etrend

A kezdés előtt mindenképpen érdemes egyeztetni egy táplálkozási tanácsadóval, dietetikussal. Étrend kiegészítés is szóba jöhet.

Reg-Enor diéta, űrhajós diéta, tojásdiéta és almaecet diéta - Mit kell tudnunk ezekről?

A fizikai aktivitásról ne feledkezz meg. Legalább napi 30 perc gyaloglást iktass be az időrendedbe. A megfelelő hidratáltság segít a jóllakottság érzés elérésében, a megfelelő anyagcsere működésben és az emésztésben.

  • • Űrhajós diéta.
  • Vonalkódok A Hold meghódítása után az amerikai hadügyminisztérium és a Penta- gon feltárta a sajtóban az addig féltve őrzött titkot, a diétát, amivel az űrhajósok élelmiszeradagjait összeállították.
  • A pontok kiszámításánál az élelmiszerek szénhidrát- zsír- rost- és fehérjetartalmát, glikémiás indexét, valamint az általános fogyasztási szokásokat és mennyiségeket vettük figyelembe.

A magas fehérjebevitel védi az izomzatot és a sejteket az önemésztődéstől. Az alacsony szénhidrát bevitel segít, hogy a szervezet a zsírraktárokhoz urhajos etrend energiáért, így olvadni fognak a zsírpárnák.

urhajos etrend

Az urhajos etrend zsír és magasabb rostbevitel pedig támogatja az emésztőfolyamatokat. Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!