Nutriversum cla július ajánlatok | ÁrGép ár-összehasonlítás

Étvágycsökkentő nutriversum

Komplex zsírégető és étvágycsökkentő formula a tökéletes alakért!

L-Glutamine Benefits

A hatóanyag nemcsak a fogyni vágyók, hanem élsportolók körében is közkedvelt kiegészítő a súlyfeleslegtől való gyorsabb és könnyebb megszabadulás támogatására. Főétkezések előtt fogyasztva annak az enzimnek a blokkolásával működik, amely képes az elfogyasztott étvágycsökkentő nutriversum zsírtartalékká alakítani — így a bevitt étvágycsökkentő nutriversum könnyebben tud hasznosulni a zsírfelesleg gyarapodásának veszélye nélkül.

étvágycsökkentő nutriversum diéta fogyás 40 felett

Mindezek mellett étvágycsökkentő hatása is bizonyítottan jelentős. Hogy a termék igazán hatásos legyen, CLA-val, azaz konjugált linolsavval egészítettük ki, amely nagyban hozzájárul a testkompozíció javításához és a vércukorszint optimalizációjához.

étvágycsökkentő nutriversum reg enor fogyás üteme

Kényelmes, kapszulás forma, komplex, egymás hatásait erősítő összetevők, profi diéta támogatás a legjobb hatóanyagokkal Kinek étvágycsökkentő nutriversum Neked, ha: ha szeretnél kipróbálni valami újat a diétád támogatására, ha a mardosó éhség megkeseríti a mindennapjaid, ha profi, élsportolók által is használt kiegészítővel biztosítanád be a fejlődésed Próbáld ki te is!

Hogyan fogyaszd? Vélemények 0 There are no reviews yet. Kapcsolódó termékek.

étvágycsökkentő nutriversum metformin hatása fogyás