30 day shred kihívás - tapasztalatok és eredmények - For Her blog

Shred diéta

Tartalom

  A sztáredző hölgy korábban maga is túlsúllyal küzdött, így saját tapasztalatai is segítik munkájában.

  shred diéta

  Jillian Michaels edzései Jillian Michaels 30 Day Shred néven adott ki egy komplett edzéstervet, mely elsősorban az iskolai tornaórákról ismert gyakorlatokra épül. Az edzésprogramhoz nem kell túl sok kellék: mindössze egy egy-másfél kilós súlyzóra, illetve egy polifoamra vagy jógamatracra lesz szükséged. Jillian Michaels edzésterve három shred diéta szintből áll.

  shred diéta

  A szinteken belül is van fejlődési lehetőség - ahogyan azt shred diéta is fogod. Jilliant két edzőtársa segíti, az egyik a gyakorlat kezdő, a másik a haladó változatát mutatja be.

  shred diéta

  Ha kíváncsi vagy az edzésterv első szintjére, az alábbi videóban belenézhetsz az órába. Bár a bemelegítés a profi dvd-kről többnyire hiányzik, Jillian Michaels minden edzést egy pár perces bemelegítéssel kezd. Kilenc kiló mínusz egy hónap alatt Shred diéta valóban szeretnél megszabadulni kilenc kiló túlsúlytól 30 nap leforgása alatt, komolyan kell venned az edzést: Legalább heti hat nap el kell végezned a dvd-n lévő gyakorlatsorokat.

  shred diéta

  Az első tíz napon az első szintet - vagyis a level 1-t - a második tíz nap során a második szintet, a harmadik tíz napban pedig a harmadik szintet kell végigcsinálnod.