"Nem értem miért nem tudok lefogyni…” (1. rész) (4. oldal)

Segíts lefogyni

Nem tudsz fogyni?

Segíts nekem lefogyni

Fogadjunk, hogy tudom, mit rontasz el! Rovattámogatás DL Olvasási idő kb. Minden módszert kipróbáltam már, amitől valahol-valaki akár egy kilót is fogyott, az elméleti tudásom kitűnő.

segíts lefogyni

Annak idején öt kiló plusszal kezdtem ezt az egészet, ma pedig már majdnem harminc extrát cipelek. De ezen ne akadjunk segíts lefogyni Ha nem buktam volna bele minden létező és nemlétező segíts lefogyni, akkor hogyan árulhatnám el nektek, mit rontunk el még ma is mindannyian?! Darányi Segíts lefogyni írása. Volt, amikor csak uborkát ettem egy hétig, fogytam is persze vagy négy kilót, hogy aztán hat csússzon vissza rám.

Vettem kisebb méretű célruhákat, nyomtattam motiváló idézeteket, képeket szexistennőkről és szexistenekről, akik csakis az én jobb alakú verziómra várnak.

Segíts nekem most lefogyni. Account Options

Semmi nem jött be. Ami először elkeserített, aztán arra jutottam, hogy inkább abban hiszek mostantól, hogy döntéseket hozunk mindannyian, napjában sokszor, ami vagy összhangban van az egészséges élettel, vagy segíts lefogyni.

Az már egy másik téma, hogy milyen baromi nehéz állandóan jó döntéseket hozni. Összeszedtem azt a négy legnagyobb hibát, amit leszűrtem 15 évnyi sikertelen lefogyási kísérletemből.

segíts lefogyni

A fogyókúra szó hizlal Ez az első és legfontosabb. És ez most nem vicc, legszívesebben negyvenes betűmérettel írtam volna, pirosan, vastagítva.

 • Fogyás levesekkel
 • Forever fogyás
 • Diéta 70 év felett
 • Fogyókúrás gyógyszerek vény nélkül
 • Szeretnék fogyni 10 kilót, de leginkább azt szeretném, ha le tudnék fogyni a hasamról, combjaimról.
 • Fogyás inzulinrezisztenciával

Segíts lefogyni, hogy így van. Az elmúlt tizenöt évben akárhányszor mondtam ki, írtam le, vagy akár gondoltam arra, hogy bizony fogyókúrába kezdek, mindig több kiló lettem rövidesen, mint az elhatározás pillanatában.

Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

Kivétel nélkül így történt. De sajnos a szó nemcsak hizlal, hanem függőséget is okoz be ne dőlj a kezdeti pár kiló mínusznak! Majd végül depresszióba dönt, és nemcsak a rajtvonalig hajít vissza, hanem még méterrel azelőttig.

Nem tudsz fogyni? Fogadjunk, hogy tudom, mit rontasz el!

Szóval nincs fogyókúra meg diéta, meg ne halljam még egyszer! Hétfőn, elsején vagy holnap kezdjük Ha úgy gondolod, segíts lefogyni akár egészségügyi okokból, akár esztétikaiból, akár bármi más miatt szeretnél változtatni a külsődön, eszedbe ne jusson egy előre meghatározott napon kezdeni, mert akkor eleve bukásra vagy kárhoztatva. Szerintem legalább egy mérettel segíts lefogyni lesz az ember az előtt a bizonyos hétfő előtt.

Ez pedig veszélyes üzem, mert néha annyira jólesik az az utolsó dőzsölés, hogy fogyókúra ellen gyógyszer a határidő egy következő hétfőre.

Vagy egy utána következőre. Aztán egyszer csak rádöbbensz: basszus, híztam tíz kilót, ez meg hogy történhetett?!? Regulázás Atkins, 90 napos diéta Mind baromság.

segíts lefogyni

Végig kellett próbáljam az összeset, hogy rájöjjek, ezek csak ideig-óráig működnek, amíg magamat sanyargatva, pénztárcámat nem kímélve ragaszkodom hozzájuk. Amint elengedem a görcsös mániát, és megálljt parancsolok az ész nélküli költekezésnek és koplalásnak, a kilók visszakúsznak, és aljas módon még osztódásba is kezdenek, pont, mondjuk, hastájékon, ahol igazán nem kéne.

Mindannyian érezzük, hogy egyetlen helyes megoldás létezik: egészséges étkezés és mellé mozgás.

 1. Segíts nekem lefogyni - 10 kg fölösleg van rajtam, mit tegyek? – Béres Alexandra válaszol
 2. Kapcsolódó cikkek Segíts nekem lefogyni Ezt ajánlja a szakember, ha fogyni akar Mágó Károly A szakember — akinél több mint 25 ember vett már részt fogyókúrán — azt is mondja, a nőknél szigorúbb fogyókúrát kell alkalmazni.
 3. Legfrissebb Segíts nekem most lefogyni.
 4. 10 kg fölösleg van rajtam, mit tegyek? – Béres Alexandra válaszol Segíts nekem lefogyni
 5. 90 napos étrend rendelés
 6. Hordani végre a bikinit, nem törülközőbe csavarva vészelni át a nyarat?

Ennyi, semmi vagyonokért árult hókuszpókusz. Nagyon bánom, hogy gimis éveimből maximum arcról készült szelfiket őrzök, mert mindig a jövőbeli vékony önmagam árnyékában éltem. Eszembe sem jutott, hogy az élet nem várja meg, míg elérem a csodás bikinitestet. Lehet, hogy sosem érem el, de ettől nem leszek kevesebb.

Segíts nekem most lefogyni. Le szeretnék fogyni! Segits! Mit ajánlotok?

A külső is számít, persze, de nem az határoz meg, nem attól leszek, aki vagyok. Csak azért, mert így is jó nőnek érzem magam, még nem jelenti, hogy nem szeretnék egyszer vékonyabb lenni. Az élet minden területén van mit fejleszteni, uncsi is lenne, ha nem így gondolnánk, úgyhogy hajrá!

És ezt nem azért mondom el, mert valami celebtől olvastam, hogy most az a legjobb fogyis motiváció, ha ország-világ elé tárom azt a titkot, amit olyan sokáig még segíts lefogyni előtt is mélyen szégyelltem.

10 kg fölösleg van rajtam, mit tegyek? – Béres Alexandra válaszol

Hanem azért, mert elégedett vagyok az életemmel, csomóan szeretnek, és tudom, hogy ez akkor is így lenne, ha vagy épp csak 40 lennék, szóval igazán nem számít, ha mindenki megtudja. Na meg azért, mert 89 pontosan hárommal kevesebb, mint a 92, ami egy hónapja voltam, szóval a jó-rossz döntéseim aránya ezek szerint kicsit javult az utóbbi időben.

Figyelsz a kajára, mégsem tudsz lefogyni?

És emiatt most büszke vagyok magamra, és mind a 89 kilómra. Darányi Segíts lefogyni.