Reg-Enor diéta

Regenor étrend

Tartalom

  regenor étrend

  A RegEnor-os ételek elkészítése valójában nagyon egyszerű. A legnagyobb különbség, hogy a konyhádban az olajat cseréld le zsírra! Nem azért, mert az olaj káros lenne, hiszen a hidegen sajtolt olajak egészségesek, hanem azért mert az állati zsír a fő katalizátor a RegEnor kúrában. E nélkül az összetevő nélkül NE is számíts eredményre!

  regenor étrend

  A habarásokba NE tegyél tejet, vagy helyettesíts növényi tejekkel. Rántást készíthetsz, viszont a lisztet zsírban pirítsd meg.

  Vagy itt tudsz megkeresni: 06 20 77 65 A hűtőből fogyaszd ki a nem megfelelő ételeket, ha lehetséges. A család többi tagja is eheti azt amit ezalatt eszel. Nem kell kétfelé főzni. Kezdj el inni, napi 3X10 ml reg-Enor italt A Reg-enor napközbeni adagját be lehet tenni egy pici üvegbe és elvinni magaddal. Barna rizs a fehér helyett, barna kenyér a fehér helyett, mivel a lassú felszívódású szénhidrátok nem hizlalnak annyira.

  Főzelékeket sűrítheted liszttel vagy önmagukkal. Salátákat citrommal ízesítheted. Zsír lehet bármilyen állati eredetű: disznó, mangalica, kacsa, liba, tyúk….

  regenor étrend

  Vegetáriánusok használhatják a Ghí-t tisztított vaj Mennyit regenor étrend a RegEnor kúra alatt? És ha csökken a súlyod, akkor a test energiaszükséglete is csökken vele párhuzamosan, erre figyelj oda. A reggelik nagyjából egysíkúak, hiszen a legtöbben eddig is körülbelül ugyanazt ettek minden reggel.

  Ha eddig müzlit reggeliztél, akkor valószínű majdnem minden reggel ezt etted. Ha zabkása volt az első étkezés, akkor lehet, hogy néhány összetevőn változtattál, regenor étrend szinte minden reggelid ugyanaz került az asztalra.

  • Fogyást segítő italok
  • RegEnor ÉTREND MINTA - reggeli, ebéd, vacsora | BIOCOM
  • Reg-Enor kúra 7 lépése
  • Fogyókúra mintaétrendek
  • 31 napos Reg-Enor-os Mintaétrend | Alga Egészség
  • Heti 1 kg fogyás mintaétrend
  • Szedési javaslat: Napi 3x 10 ml 3×1 evőkanál.

  Ha kimaradt a reggelid és csak kávét ittál, akkor valószínű mindig így indult a napod. Ez a RegEnor étrendben sincs másképp. A legtöbbször pirítós a reggeli, zsírral és valamilyen friss zöldséggel.

  regenor étrend

  Ezeket tudod variálni. RegEnor -os mintaétrend egy hétre: 1. Mellé paprika v.

  regenor étrend