Sikeres fogyások - Reg Enor diétával

Regenor fogyás

Mikor fogtál bele a Reg-Enor kúrába? Szabina: Pont Húsvétkor, mert Csaba azt mondta, hogy az ünnepi menü regenor fogyás sonka, tojás — kiválóan passzol a RegEnor étrend hez. Be is tartottam minden előírást egészen júliusig, amikor a gyümölcsszezon miatt két hónapos szünetet tartottam.

Na de minek akkor a Reg-Enor?

Addig pontosan 14 kg-ot veszítettem a súlyomból. És szünet alatt nem volt jojó effektus?

regenor fogyás fogyás gyorsítása

Szabina: Nem, most nem! Regenor fogyás gyümölcsöt, néha fagyit és a két hónap alatt mindösszesen másfél kiló ingadozott rajtam, ami szeptember elején el is tűnt, ahogy ismét indult a Regenor kúra — igaz egy kis bűnözéssel, mert a kávémat édesítővel, de kávétejszínnel is iszom.

Hát ez nem kis kihágás!!! Szabina: Nem, de ennek ellenére a súlyom az utóbbi két hónap alatt még 6 kg-ot csökkent.

14 Reg Enor fogyás sikerek ideas | fogyás, diéta, élet

Nem vagyok édesszájú, de ha sütök a családnak, akkor eritrit-et használok cukor helyett. Tapasztaltál-e mellékhatást a diéta alatt?

 • 24 Sikeres fogyások - Reg Enor diétával ideas | méregtelenítő italok, diéta, fogyás
 • Pin on Sikeres fogyások - Reg Enor diétával
 • Search for: Reg-Enor — így verik át a fogyni vágyókat a nagy semmivel!
 • 6 hét Reg-Enor kúra - 10 kg ledobva | RegEnor DIÉTA
 • Szedési javaslat: Napi 3x 10 ml 3×1 evőkanál.
 • Reg-Enor - így verik át a fogyni vágyókat a nagy semmivel! | Testépítek
 • REG ENOR 10 FONTOS KÉRDÉS-VÁLASZ | Alga Egészség
 • Milyen a slim lady fogyokura

Szabina: Szerencsére nem! Nem volt semmi gond, de az is igaz, hogy én a napi liter vizet megittam, ami igen kedvezően hatott a tisztulásomra.

regenor fogyás a leghatékonyabb fogyás 1 hét alatt

Szabina: Párom örömmel, mert végre nem kellett külön alapanyagokat vásárolnom magamnak. Nem kellett külön főznöm magamra, nagyjából azt ettem amit a család többi tagja.

Mi lehet az oka, ha nem sikerül már az első egy-két hétben fogyni?

Elhagytam azokat az ételeket, amik tilosak a fogyókúra alatt, a kenyeret meg ugye pirítottam. Anyósom eleinte szkeptikus volt, de látva az eredményeket ő is issza már a Regenor fogyás, és eddig 6kg-ot le is dobott.

Nincs mese, az eredmények magukért beszélnek, így a családom is jól fogadja. Közérzeted milyen volt regenor fogyás Reg-Enor kúra során? regenor fogyás

A Reg-Enor összetevői

Szabina: Bevallom az első hónapban kicsit csalódott és szomorkás voltam, mert nem akartak menni a kilók. De utána megváltozott minden! És most sokkal energikusabb vagyok, könnyebb a munka is.

A héten fog elfogyni az utolsó üveg Reg-Enor-om. Ismét regenor fogyás egy kis szünetet az ünnepek miatt. De a kenyeret továbbra is pirítani fogom, zsírral készül az ünnepi menü, tejtermékeket eddig sem igazán kedveltem, kivéve a kávémban.

 1. Túlsúly után miért nem marad megnyúlt bőr illetve miért zsugorodik bőrünk a Reg Enor szedésével bekövetkező fogyás esetén?
 2. Gyöngyöst gyermekkorom óta ismerem.
 3. Fogyókúrás oldalak
 4. Спасибо, что выслушал меня, я нуждаюсь в поддержке.
 5. Hogyan fogyjunk le hasról gyorsan
 6. Legjobb fogyókúrás teák

Nem vagyok édesszájú, nassolni is csak néhány tej- és glutén-mentes ropit ropogtattam el. Ja és januártól újból indul a fogyókúra, mert a végső cél 60 kg, pont ennyi voltam, mikor 7 évvel ezelőtt megismertem a párom. Terveim szerint ezt laza két hónap alatt elérem!

Vágj bele! Csak a ruhatárad veszítheted!

regenor fogyás étvágycsökkentés természetesen

Szabina: Férjem, családom támogat és örülnek regenor fogyás átváltozásomnak. Ruhaméretem XL-esről M-esre csökkent, nadrágméretem 4 számmal lett kisebb, de már ez is lötyög rajtam.

Reg Enor fogyás tapasztalatok - Fekete Szabina - RegEnor DIÉTA

Mit tanácsolsz Szabina azoknak, akik csak regenor fogyás ismerkednek a diétával? Szabina: Azt, hogy vágjanak bele nyugodt szívvel! Veszíteni regenor fogyás fognak semmit csak a felesleges kilókat és a régi ruhatárukat!

Mi lehet az oka, ha szedem a Reg-Enort és mégsem fogyok?

Én már másodjára cserélem le…de nem utoljára!