Nyereményjátékok

Mayo diéta

Tartalom

  mayo diéta új diéta szerzői útmutató

  Futótűzként terjed a fogyókúrázók köreiben a Mayo Klinika elnevezésű diéta,bár maga a klinika tagadja, hogy ez eredetileg tőle származna. Tulajdonképpen ez nem is probléma,a lényeg,hogy működjön!

  mayo diéta adipex fogyás képek

  Lássuk: Reggeli: ½ grapefriut vagy 2 dl gyümölcslé édesítés nélkül 2 tojás Kávé vagy tea cukor nélkül Mayo diéta mayo diéta grapefriut vagy 2 dl gyümölcslé édesítés nélkül Saláta vagy zöldségek lehet egy mayo diéta alacsony zsírtartalmú öntetet rá rakni Hús főtt vagy sült ½ grapefriut vagy 2 dl gyümölcslé édesítés nélkül Hús és zöldségek zöld vagy piros színű — vajban párolva, vagy nyers zöldségek Tea cukor nélkül 2dl paradicsomlé vagy alacsony zsírtartalmú tej Használati utasítás: Egyél a listáról annyit, amennyi csak beléd fér!

  Egyél mindent, ami mayo diéta listán van, mert ezek a kombinációk égetik a zsírt,kihagyni tehát semmit nem szabad! A grapefruit a legfontosabb alkotóelem, ez indítja el a zsírégetést,mintegy katalizátorként működik. A kávé fogyasztása gátolja a zsírégetést,így alkalmanként minimalizáljuk egy csészére!

  Ne egyél két étkezés között! A fogyókúra a keményítő és az édesítőszer kihagyására törekszik. Éppen ezért megengedett,hogy a zöldségeket pl.

  mayo diéta fogyás 20 kg

  Tilos a desszertek, kenyerek, burgonya mayo diéta Egyél helyette húst és zöldséget! Az első 4 napban nem történik fogyás, ám az azt követő két napban már napi 0.

  mayo diéta alvás fogyás tabletta

  Fogyasszunk sok vizet! A diéta alatt kizárólag koffein- és cukormentes italokat fogyaszthatunk.

  mayo diéta hogyan fogyjunk gyorsan

  Amit tiltólistán van: hagyma,burgonya,zeller,borsó, gabona,sárgarépa,kukorica, keményítőt tartalmazó zöldségek,kenyér,tészta,rizs, burgonyából készült chipsek és az előírt gyümölcslén és grapefruiton kívül minden gyümölcs. Fogyasztható: retek,brokkoli,uborka,spenót,káposzta,paradicsom,zöldbab,saláta,chili,majonéz,dió és kapor.

  mayo diéta diéta 5 napos

  Fontos: A diéta 12 napig folytatható,majd legalább 2 pihenőnap szükséges.