További cikkeink a témában

Liptai fogyása, Egy férfi miatt fogyott húsz kilót Liptai Claudia, de nem szereti a diétát

Tartalom

  liptai fogyása

  A műsorvezető hamarosan visszatér a képernyőre, de addig is férjével közös rádióműsorában, az ÉdesKettesben beszélget a legkülönbözőbb témákról. Most például a diétázásról és arról, hogy mindig is nehezére esett visszafognia magát, ha evésről volt szó.

  Kapcsolódó Liptai Claudia lesz a Mestercukrász műsorvezetője Liptai liptai fogyása fogyása is rendelkezik cukrász végzettséggel.

  liptai fogyása

  Kevés téma van, amely kényes számomra, de a diéta az. Az a helyzet, hogy sok mindenben van önuralmam, de a diéta nem tartozik közéjük.

  liptai fogyása

  Valószínűleg genetika és a gyerekkorom is hozzájárul, de én örömömet lelem az ízekben, az evésben. Életemben egyszer tudtam sokat fogyni, azt is csak egy szerelmi bánat miatt.

  liptai fogyása

  Akkor lement 20 kg. Ugyanakkor még liptai fogyása találtam meg azt a diétát, amely hosszú távon bevált, amelyben hiszek és amely jó a testemnek is — kezdte Liptai Claudia, akinek van egy tanácsa, habár ő sem mindig fogadja meg. Fontos, hogy legyen öröm az étkezésben, de a liptai fogyása, az a nyomorult mértékletesség az egyik legfontosabb!

  liptai fogyása

  Ha elszalad a ló az étkezésben, vegyünk vissza. Nagyjából ez az, amire mindig figyelni kell…vagy kellene.