Egyetlen mondat segített Nórinak fogyni 40 kilót | nlc

Lefogyni örökre, Az egyik legnehezebb talán a fogyásban, hogy elfogadjuk, hogy ez már örökre így marad.

Tartalom

  lefogyni örökre

  Január Egyetlen mondat segített Nórinak fogyni 40 kilót Amióta az eszemet tudom, fogyókúrázom, ebben lefogyni örökre évben ugyanúgy, mint az elmúlt 30 évben bármikor. Most viszont találkoztam egy régi ismerőssel, aki 40 kilót fogyott egy év alatt, ez pedig új szempontot adott a saját fogyásomnak.

  Olga Ajánlom Nóri névtelen szeretne maradni, azt mondja, nem akarja mutogatni magát, mert lefogyni örökre saját kedvéért adta le azt a 40 kilót, nem azért, hogy az emberek gyönyörködjenek benne.

  lefogyni örökre

  Pedig érdekes módon neki pont az segített, hogy mások sikeres lefogyni örökre nézegette abban az egy évben, amelyben életmódot váltott. Ha azt lefogyni örökre, nyárig lefogyok 20 kilót, az fogyókúra, de ha elhatározzuk, hogy mától olyan testben szeretnénk élni, aminek egészséges súlya van, az már életmódváltást igényel.

  lefogyni örökre

  Nem térhetek vissza a cukorhoz és liszthez, miután elértem az álomsúlyom, mert akkor hamar újra kiló lennék. Úgyhogy lefogyni örökre váltottam, de ez nem ment persze egyik napról a másikra, nekem egy év kellett hozzá, hogy teljesen hozzá tudjak szokni az új ételekhez, új szemlélethez és ahhoz, hogy ne veszteségként éljem meg mindennap, hogy nem eszem olyan kajákat, lefogyni örökre előtte a kedvenceim voltak.

  A diétázás nem megoldás Bár sokan lefogynak a szénhidrátok kiiktatásával vagy a léböjtkúrákkal, ezek a módszerek azonban nem tartanak örökké.

  Le akarunk fogynide nem akarunk lemondani semmiről — márpedig az úgy nem megy. Talán akkorra lefogyni örökre le a szervezetemben az a változás, hogy már nem áhítoztam a cukros ételek után, megszűnt a csokifüggőségem, és nem őrültem meg, hogy ehessek egy friss sajtos pogácsát.

  Nem volt könnyű.

  Nem tudsz lefogyni? Ez lehet az oka MME A sikertelen diétának számos oka lehet.

  Aki azt mondja, hogy könnyű, az nem mond igazat. Olyan mélyen berögzült szokásokat kell megváltoztatni, amik még gyerekkorunkból maradtak velünk — mint például a túrórudi jutalomként, ha jól viselkedtünk —, ami nem sétagalopp. Önuralom kell hozzá, az biztos, de még ennél is fontosabb a megfelelő motiváció, amihez tudsz nyúlni a nehéz pillanatokban.

  Nem arra gondolok, hogy lefogyni örökre akarok férni a két számmal kisebb farmerembe, hanem arra, amivel tudod előre rugdosni magad, hogy kitarts az elhatározásod mellett.

  lefogyni örökre

  Mindennap bújtam a netet, kerestem az inspiráló fogyástörténeteketolyanokat, amikben minél nagyobb túlsúlytól szabadultak meg az emberek, hiszen rajtam is ott csücsült az a 40 kiló súlytöbblet.

  Ez pedig nem megy le egy forever 9 napos diéta hetes fogyókúrától, lélekben fel kell készülni, hogy évekig is lefogyni örökre, mire ledolgozod magadról.

  Viszont fontos, hogy a kenyereink, vagy más pékáruink teljes őrlésűek legyenek.

  lefogyni örökre Én a sikersztorikkal erősítettem a lelkemet, és kialakult bennem egy dac, hogy márpedig nem vagyok kevesebb, rosszabb, bénább, mint bárki más, ha nekik megy, akkor nekem is megy, és kész.

  A saját sikeres életmódváltása után Nóri lefogyni örökre javasolja mindenkinek, aki most januárban megfogadta, hogy leadja a feleslegét, hogy kezdjen el kutatni olyan történetek után, melyekkel saját magát inspirálhatja.

  Ne csak vágyakozva nézzük ezeket a történeteket, hanem merítsünk belőlük erőt.

  És igazából elég könnyű dolgunk van, ha hallgatunk Nóri tanácsára, hiszen ma már rengeteg történetet találhatunk a neten, amelyekből motivációt szerezhetünk, és segítségükkel kitarthatunk hosszú távon az életmódváltás mellett.