A sikeres fogyókúra titka

Komplex diéta

Mi az oka az elhízásnak?

3000 kalorija diéta

Elhízás a fejlett országokban mára népbetegséggé vált Az Egészségügyi Világszervezet szerint a kóros elhízás oka a bejuttatott illetve felhasznált kalóriák közötti egyensúlytalanság, vagyis a gyors fogyás hasra okozója az energiabevitel és az energiafelhasználás közötti különbség.

Az Amerikai Járványügyi Komplex diéta álláspontja az, hogy a testsúly szabályozása teljes mértékben az egyensúlyon, az elfogyasztott illetve testünk által felhasznált vagy elégetett kalóriák számának kiegyensúlyozásán múlik.

10,890 Ft.

A német Egészségügyi Minisztérium közleményéből azt tudhatjuk meg, hogy a túlsúlyosság és az elhízás oka az, ha a szervezet energiabevitele meghaladja az elégetett energia mértékét. A hivatalos orvosi körök egybehangzó véleménye tehát, hogy túl sokat eszünk és keveset mozgunk.

fatfix fogyókúra

Ezek szerint a kövérség nem más, mint komplex diéta falánkság, a tunyaság, és a mozgásszegény életmód büntetése. Ne hagyjuk magunkat ebben a téves elképzelésben!

Anyagcsere

A tudomány az elhízás okát tévesen a fizika, termodinamikai komplex diéta egyszerűsítette le. Az étellel bevitt és felhasznált kalóriákat számolja. Testünk működése azonban ennél lényegesen komplex diéta, ne a fizikával foglalkozzunk, hanem testünk biokémiai folyamataira legyünk figyelemmel.

zöld kávébab kapszula

Vizsgáljuk meg az anyagcserénket. Nagy valószínűséggel szervezetünk anyagcsere folyamatai nincsenek ellátva a normális működéshez szükséges anyagokkal.

Anyagcsere Az anyagcsere komplex diéta, a szervezet tápanyagokból energiát szabadít fel és újjáépíti sejtjeinket, a felesleget pedig elraktározza. Az anyagcsere folyamatokat enzimek és hormonok sokasága szabályozza. Van aki yazio fogyás ehet, és mozgásszegény életmódja ellenére, mégsem hízik el.

Mi az oka az elhízásnak?

Komplex diéta szemben ugyanilyen életmód mellett másokra felkúsznak a felesleges kilók. Akik nem híznak, azok szervezete a tápanyagok többségét elégeti.

7 és 17 fogyókúra

Mivel az így működő szervezet elégeti a tápanyagot, és csak minimális mennyiségét raktároz az ilyen embereknek van elég energiájuk, rendszerint aktívak. A hízásra hajlamosak szervezete az étkezéssel bevitt kalóriák nagy részét a zsírraktárba küldi.

Dr. Turi KOMPLEX DIÉTA 700g

Megfigyelhető, hogy az elhízott emberek energiaszegények, köszönhetően annak, hogy csak a kalóriák kis részéből képződik energia szervezetükben. Már ez az egyszerű megfigyelés is megdönti a hivatalos orvostudomány által hangoztatott kalóriaelméletet. A fogyókúra célja tehát az kell legyen, komplex diéta a komplex diéta kalóriák nagy részét a szervezet ne raktározza, hanem energiává alakítsa, valamint, hogy diétával a zsírsejtekből a zsírt kiszabadítsuk, és a kiszabadított zsírt a szervezet elégesse.