Egyszerű és könnyű fogyás hetente Így diétázzon kiló felett – Étrend+tanácsok

Könnyű fogyás

Tartalom

  Vizi Erzsébet Sokan szeretnének rövid idő alatt számottevő súlyt veszíteni, és úgy tűnik, erre van is esély.

  könnyű fogyás

  A legújabb fogyási módszer szerint ugyanis ehhez nincs könnyű fogyás izzasztó tornára otthon vagy az edzőteremben, elég, ha naponta két alkalommal megiszik az ember egy pohár vizet. A módszer úgy szól, hogy mindennap kétszer, éhgyomorra kell meginni egy pohár langyos vizet, melyben egy csipet sót is elkeverünk.

  könnyű fogyás

  Ez a kombináció nem csupán a fogyást segíti elő, de számos egészségügyi problémát is kezelni lehet vele. Könnyű fogyás langyos víz hatására megemelkedik a testhőmérséklet, ami felpörgeti az anyagcserétezáltal sokkal több kalóriát képes elégetni a szervezet.

  Jótékonyan hat az emésztésre, de a folyadékpótlás révén segíti az idő előtti öregedés megelőzését is. A só áldásos hatásairól már írtunk egy korábbi cikkbenahol kifejtettük, milyen kiváló, természetes gyógyító tulajdonságokkal bír. Segíti a gyomorproblémákat, megszünteti a savasságot és a gyomorégést.

  könnyű fogyás

  A módszer kipróbálói szerint egy hónap alatt akár tíz kilót is lehet fogyni, csupán könnyű fogyás a fent leírtakat. Egy próbát megér, legfeljebb az egészségért is teszünk valamit! Képek: Getty Images.

  könnyű fogyás