Fogyókúra & Diéta Kalóriaszámlálással - Havi kiló mínusz!

Kaloriatablazat fogyas.

Tartalom

  Egy átlagos, aktív, normál súlyú, fiatal nőnek napi kalóriára van szüksége a súlytartáshoz, és ennél zal kevesebbre, vagyis ra a heti fél kilós fogyáshoz.

  kaloriatablazat fogyas folyamatos lassú fogyás

  De sajnos a fogyókúra matematikája nem ennyire egyszerű, ugyanis számos faktor befolyásolja, mennyit ehet valaki naponta. Ilyen tényező a kor, a kezdősúly, az, hogy mennyit mozogsz, mennyire gyors az anyagcseréd, és így tovább. Nem kell viszont félni, nem lesz szükség komoly férfi mell fogyás. Honnan tudhatom, mennyit ehetek?

  kaloriatablazat fogyas tartós fogyás 50 felett

  Először is, ki kell számítanod a korod, a magasságod és a súlyod alapján az alapanyagcseréd értékét. Az alapanyagcsere mértéke mutatja azt, mennyit kell mindenképpen megenned ahhoz, hogy a kaloriatablazat fogyas megfelelően működjön.

  kaloriatablazat fogyas 50 kg fogyás

  Ha ennél kevesebbet eszel, az anyagcseréd lelassulhat, és így éppen ellenkező hatást érhetsz el, a fogyásod egy kaloriatablazat fogyas után megállhat, hiába eszel kevesebbet. Ráadásul, ha tartósan fennmarad a koplalás, számolhatsz izomvesztéssel is, mivel a test az izomzat feléléséből fedezi a hiányzó energiát.

  kaloriatablazat fogyas 15 napos smoothie diéta

  Hullani kezdhet a hajad, romolhat a bőröd minősége, és csökkenhet a csontjaid tömörsége is a vitaminhiány miatt. Ennél kevesebbet tehát nem szabad tartósan enni. A másik érték, amire szükséged lesz, az a szinten tartáshoz szükséges kalória mennyisége.

  kaloriatablazat fogyas 10 kilót fogyni egy hónap alatt

  Vagyis ennyit ehetsz egy nap ahhoz, hogy ne nőjön a súlyod. Ez a centi magas, 70 kilós nő esetében azt jelenti, hogy naponta közel kalóriát kell elégetnie mozgással, vagy beiktathat heti két egyórás edzést, melyek kaloriatablazat fogyas kalóriát égetnek el, és máris helyrebillentette a mérleget a heti fél kilós fogyáshoz.

  Az interneten már számos kalkulátort találsz, ami megkönnyíti a dolgodat, ha ki akarod számolni, milyen edzést válassz.

  kaloriatablazat fogyas 1500 kalóriás étrend fogyás