Nem szabad mindig bízni a közösségi médiában.

Iifym diéta, Keto vs Macro: Melyik a felsőbbrendű?

Keto vs Macro: Melyik a felsőbbrendű? Több száz étrendi alternatíva létezik. A Paleo-diétázóktól az Atkins-követőkig mind fogyást és egészséges fogyókúra gyorsan ígér.

piperinox rendelés fogyás gyorsan gyakori kérdések

Bármely táplálkozási edző, aki megéri a sóját, tudja, mi foglalkoztatja őket: kalóriahiány. Minden olyan rendszer, amely kalóriahiányt eredményez, zsírvesztést eredményez. Ez azonban nem jelenti azt, hogy minden étrend és táplálkozási rendszer fenntartható.

10 kg fogyás egy hónap alatt 2000 kalóriás étrend 1 hét

Azok a diéták, amelyek drakonikus korlátozásokat vezetnek be az élelmiszerekre, általában hatástalanok. Nem azért, mert nem a kívánt hatást váltják ki, hanem azért, mert előbb-utóbb fellendülnek. Szerencsére az új évezred utat engedett azoknak a rendszereknek, amelyek más megvilágításban látják iifym diéta iifym diéta.

Kövess Instán!

Ketonok és makrotápanyagok Ezek a kifejezések az elmúlt évtizedben tapadást nyertek. Ezek a nagyon különböző és innovatív táplálkozási megközelítések alapjai, és elegáns megoldásokat kínálnak azoknak, iifym diéta fogyni szeretnének, de mégis remek ételeket szeretnének élvezni.

Nézzük meg, miről szólnak: Keto diéták A keto diéta a testünk energiaforrásairól ismert tényre támaszkodik. Tudjuk, hogy testünk elsősorban a glükózt használja üzemanyagként. Felszívjuk a szénhidrátokat és átalakítjuk glükózzá, lényegében cukorrá, majd a májunk szükség szerint üzemanyagként juttatja el izmainkhoz. A felesleget zsírként tárolják. Amikor azonban megfosztjuk testünket a szénhidráttól, az átvált tartalék energiaforrásunkra.

Lisa Hayim

Igen, az a testzsír, amelyet a máj későbbre eltett. Ennek nagyon sok előnye van. Először is testünk zsírokat éget üzemanyagként, ami segíti a kognitív funkciókat agyi erő.

forever lite ultra fogyás egy hét alatt 2 kg fogyás

A máj felveszi a zsírt, és ketonokká iifym diéta, amelyek felfoghatók izmaink és agyunk iifym diéta. Másodszor, ez a fajta étrend segít a koleszterin, a trigliceridek, a vércukorszint és az inzulinszint szabályozásában. Félelmetes hatások bizonyos típusú rákban, cukorbetegségben vagy akár policisztás petefészek szindrómában szenvedők számára. A legjobb rész? Keto megy Az étrend a magas zsírtartalmú ételek fogyasztásán alapul, miközben drasztikusan csökkenti a szénhidrátfogyasztást.

Keto diéták

További információ a Keto-diéta előnyeiről itt Amíg csökkenti a szemeket, a sült holmikat, a keményítőket, a cukros ételeket és az alkoholt, fogyaszthat zsíros ételeket, például vörös húst, sonkát, szalonnát, tojást, sajtot és a zöldségeket.

Ennek ellentmondó elvei miatt a zsírbarátok kedvencei. De van fogás mindig iifym diéta, nem? Először be kell lépnie a Ketosisba.

rostban gazdag diéta fogyás 14 napos diéta

Ekkor a tested vált energiaforrást, mivel kevés szénhidrátot fogyaszt. De a folyamat meglehetősen kényelmetlen, sokak számára elviselhetetlen.

Fordított étrend: Az IIFYM diéta arra készteti-e, amit akar ?

A tested és az agyad nem szokott hozzá a ketonokhoz, mint elsődleges energiaforráshoz. Ez influenzaszerű állapotot okoz, amelyet egyesek elvonási szindrómához hasonlítottak. A legtöbb fejfájást, hányingert és általános fáradtságot tapasztal. Sokan abbahagyják a keto étrendet, mielőtt kihasználnák a gyorsított zsírégetés előnyeit a keto-influenza miatt.

FULL DAY OF EATING TO LOSE FAT FAST! (IIFYM/FLEXIBLE DIETING)

A második hátrány az, hogy szinte teljesen le kell mondania a cukorról, a feldolgozott élelmiszerekről iifym diéta az alkoholról. Mindannyian ki tudják dobni a ketózisból, mivel a máját elárasztják a régi rossz glükózforrások.

4 kg fogyás 5 nap alatt flexible diéta

Bár a keto diéták nem annyira korlátozóak, mint a legtöbb más, mégis szűk felső határt szab az ízletes ételeknek. Sőt, a magas fehérjetartalmú keto diéták valójában nem nyújtanak előnyöket más étrendi rendszerekkel szemben.

Mi az IIFYM diéta ?

Sokan értetlenkednek, miután megtudják, hogy még mindig iifym diéta glükóz üzemanyaguk, még akkor is, ha teljesen kivágják a szénhidrátot. Nos, a máj, amely hihetetlen gép, a fehérjéket a glükogenezis nevű folyamatban használja fel a glükóz előállításához, amely nélkül egyes testi funkciók nem nélkülözhetik.

Ez kissé korlátozóbbá teszi a ketogén étrendet, mint azt feltételeznénk, mivel a fehérjéket is kordában kell tartani. Itt van a keto igazi igazsága: A keto diéta csak akkor működik, ha kalóriahiányban szenved, és ez azt jelenti, hogy el kell érnie a makrókat. Nincs semmi különös abban, hogy zsírokat égetnek üzemanyagként.

  1. Mi az az IIFYM étrend? | Makro diéta útmutató - MYPROTEIN™
  2. Fordított étrend A IIFYM diéta elfogyasztja-e azt, amit szeretne
  3. Citromos csirke Orzo leves makró diéta terv a gyors fogyáshoz • IIFYM • Számolja ki a makrókat
  4. Szerintem az egyik, ha nem a legjobb étkezési rendszer ez, nagyon sok előnye van, de nem való mindenkinek.
  5. 8 órás diéta

Ha nem éri el a makrókat, a keto nem fog iifym diéta Makro diéták vagy rugalmas diéták Fontos kiemelni, hogy az IIFYM valójában nem étrendi rendszer, hanem egy olyan rendszer, amely segít a napi kalóriabevitel ellenőrzésében.

Ennek a megközelítésnek az az egyedülállósága, iifym diéta bármit megehet, amíg betartja a számított kalóriabevitelt. További információ a fejlett makrókalkulátor oldalon Hirtelen feleslegessé válnak a csalás-étkezések, és a mértéktelen evés pszichológiai ösztönzői drasztikusan csökkennek.

IIFYM kalkulátor

Ez a szent grál azok számára, akik kegyetlen edzők alatt szenvedtek, akik éheztették őket és kardió büntetéseken keresztül tették őket. A fő kritikát az étrend-buzgóságok adják, akik a szigorú élelmiszer-fegyelem mellett szólnak.

1 hetes kemény diéta regenor folyadék ára

Sokan úgy vélik, hogy ez a megközelítés lusta, mivel lehetővé teszi, hogy kényeztesse magát a gyorsételekkel, és használja a gúnyos Ha jól illik a szájához rövidítést.