hCG diéta (metabolikus diéta)

Hcg diéta, Tudd meg az igazságot a HCG-diétáról!

Nem is akármilyennel,a hCG-vel. Tavaly januárban találkoztam először a hCG diétával.

tisztítókúra étrend

A főnökasszonyom csinálta végig a 21 napos programot, szemmel hcg diéta szép eredménnyel. Számomra is nagyon szimpatikus lett.

Azt gondoltam: végre egy diéta, ami tényleg működik, és nem egy mende-monda. Tudjátok, hogy mindig hallunk olyan sztorikat, hogy a szomszéd keresztlányának a testvérének a barátnője leadott sokat, de soha nem derül ki a hogy-mennyit-mivel részlet.

A testet becsapni kell, gondoskodnia kell a magzatról, és csökkentenie kell a csípő és a comb zsírtartalmát. Ezen túlmenően az éhség csökkentésére és a bőr textúrájának javítására szolgáló hormon.

Nos itt más volt a helyzet, éppen ezért vágtam bele én is. Azóta se bánom, hogy így tettem. Előtte azonban teljesen ismeretlen volt számomra a hCG. Éppen ezért miután megkaptam a hCG cseppem, egyből rákerestem google-ban miről is van szó.

étrend a lapos hasért

Megdöbbentő, érdekes magyar cikkeket, hozzászólásokat dobott hcg diéta. Utólag visszanézve azt hcg diéta, rendkívül amatőr, hatásvadász cikkek azok. Először persze én is megrémültem, hogy meglehetősen brutális. Aztán elkezdtem magamon gondolkodni. Ilyenek jutottak eszembe Az nem brutális, hogy soha életemben nem sportoltam?

női hormon diéta

Nem folytatom, de érzékelitek azt, hogy a túlevés, a lustaság, a felesleges, üres kalóriák bevitele sokkal inkább hcg diéta. Jobban hcg diéta saját magam teszem úgymond tönkre.

Mi a HCG diéta és működik?

Az meg ugye nem mindegy. A diéta napi kalóriabevitelt javasol a megfelelő eredmény elérésért. Nagyon kevés, írja sok weboldal. Éhezésnek nyilvánítják. Ekkor egy picit meginogtam, és rákerestem a neten más fogyókúrákra. Olyanra is gondoltam, mi van akkor ha egyedül nem megy, és például orvosi segítség szükséges.

A HCG diéta - Hogyan működik és mit tesz a testeddel?

Ugyanennyi a hCG diétánál is. Szóval ez mégsem egy olyan irreális szám, ha kórházban is ez a ráta. Nyilván nagy odafigyelésre van szükség otthon, hogy minden tápanyag megfelelő mennyiségben jusson a szervezetbe, de egy kis erőráfordítást simán megéri, minthogy kórházba hcg diéta korpás kekszen és üres húslevesen diétázni. Nem mellesleg csak kreativitás és leleményesség kérdése, hogy abból az kalóriából hcg diéta tudunk kihozni.

Tudd meg az igazságot a HCG-diétáról!

Az ember nem is gondolná, hogy más táplálkozási formával mennyire sok tud lenni az említett kalória szám. A hcG cseppről és diétáról Hatvan évvel ezelőtt a brit orvos Dr. Albert T. Simeons szenzációs felfedezést tett.

90 napos fogyókúra táblázat

A hCG hatóerejét használta fel a diétához. A hCG a Human chorionic gonadotropin rövidítése.

fogyokuras etelrendeles

Ez az a fajta hormon, mely a terhes nők vizeletében jelenik meg. Korábban ezt a fajta hormont injekcióként naponta alkalmazták a túlsúlyos embereknél. A cég által kifejesztett hCG csepp egy komplett keveréke a B12 vitaminnak, L-Karnitinnak és egyéb kulcsfontosságú zsírégetőknek.

The HCG Diet

Az alacsony kalóriabevitellel és a napi háromszor hcg diéta cseppel a nyelvre a testsúly tíz százalékát lehet leadni a 21 napos anyagcsere kúrán. Miért pont ez a csepp? Az elején én is szkeptikus voltam. Aztán pár hét leforgása után elkezdtek leolvadni a kilók. Hihetetlen volt, hogy annyi próbálkozás után most ennyire egyszerűen megy. A hCG pontosan azokat zsírraktárakat bontja le a leghatékonyabban és leggyorsabban, melyekre a legtöbb diéta nem képes.

Segít a problémás területeken mint például felkarok, comb, has, csípő, a felesleges kilóktól megszabadulni. Megfelelő folyadékbevitellel és rendszeres mozgással a bőr is feszes marad. A diétát kúraszerűen lehet alkalmazni.

Hcg Diéta - Így Működik 💊 Tudományos-Gyakorlati Medical Journal -

Egy kúra, amit gyakran neveznek anyagcsere kúrának is, 2 nap előkészülési időszakból, 21 napig tartó diétából, és 21 nap stalilizáló diétából áll.

A stalilizáló diéta alatt a hcg diéta nagyjából a szigorú időszak kétszeres kbviszont a nagy mennyiségű szénhidrát, cukor bevitél továbbra sem engedélyezett. Ez azért fontos, hogy a Jojo hatást elkerüljük, vagyis a leadott kilók ne kússzanak vissza, illetve az új, egészségesebb táplálkozási formát folytassuk.

Bizonyos szénhidrátokkal, és sovány tejtermékekkel kiegészítve. A diéta terveben is szerepelt, de én személyesen is azt tapasztaltam, hogy a fogyás gyorsabb volt mint más diétáknál. A nagy éhségérzés elmaradt. A teljesítményképesség és a jó hangulat nem veszett el, nem voltam fáradt, letört. Egyre motiváltabb, energikusabb lettem. Hcg diéta négy kúra alatt, ami csaknem 6 hónap volt, szünetekkel, stalilizáló idővel37 kilótól szabadultam meg.

Nézd meg a HCG étrendet

Íme egy előtte, utána kép. Ez az egyik kedvencem ; Főbb vonalakban ez lenne a hCG csepp és diéta. A következő posztomban megismerhetitek az engedélyezett és tiltott ételek listáját. Maradjatok a közelben!

  • Étrend nőknek fogyáshoz
  • MI A HCG DIéTA éS MŰKöDIK? - ALKALMASSÁG -
  • Fogyás otthon
  • Fogyás a hCG cseppel - Összhang Projekt