A-Rex Ördögnyelv – glükomannán kivonat kapszula – 60db

Glükomannán tabletta. Bioherb Ördögnyelv Forte tabletta - 152 db

Tartalom

  Zselatin kapszula Javasolt adagolás: Szedése egyszerű, főétkezések előtt fél órával kell a kapszulát bevenni. Maximális adagja napi 10 szem, amit 3 részre elosztva: 2 kapszula reggeli előtt fél órával egy nagy pohár vízzel bevéve3 kapszula ebéd előtt egy nagy pohár vízzel bevévevégül 5 kapszula vacsora előtt fél órával egy nagy pohár glükomannán tabletta bevéve.

  Még több termék A bioboltokban, étrend-kiegészítőkkel foglalkozó üzletekben számos termék közül válogathatsz, melyek egy része előre adagolt formában kapható, másokat neked kell kimérned a csomagoláson található utasítás szerint. A glükomannán ajánlott napi mennyisége gramm, melyet étkezések előtt glükomannán tabletta órával kell bevenni sok víz kíséretében, így mire enni fogsz, addigra a vízzel telt rostok eltelítik a gyomrodat.

  Glükomannán tabletta kivonatnak nincsen íze vagy illata, így ha az ételekhez keverhető port választod, akkor ezt szinte bármihez hozzákeverheted, ami a folyékony, glükomannán tabletta arra számíts, hogy a glükomannán nagyon erősen sűrít, így egy turmixnak például zselés állagot ad.

  glükomannán tabletta hogyan fogyjunk okosan spektrum

  Amikor glükomannán kivonatot tartalmazó termékeket keresel, glükomannán tabletta figyelj arra, hogy olyat válassz, mely nem tartalmaz adalékanyagokat, csakis tiszta glükomannánt! Nagytakarítás a bélrendszerben: ezeket a kilófaló ételeket edd hozzá 6 napig!

  glükomannán tabletta fogyás magokkal

  Vannak veszélyei a glükomannánnak? A glükomannán fogyókúrás szerként való forgalmazását az Európai Élelmiszerbiztonsági Hivatal orvosi is jóváhagyták, mint hatásos, az egészségre nem veszélyes készítményt.

  glükomannán tabletta green coffee tabletta

  A kivonat ritkán szorulást okozhat, ám ennek ellenére biztonságosan szedhető. A glükomannán előnye, hogy egy természetes megoldásról van szó, mely nem tartalmaz hormonokat vagy koffeint.

  glükomannán tabletta tokából fogyni

  Nagyon fontos, hogy mindig betartsd az egyes termékek használati utasítását, különös tekintettel a maximális mennyiségre! Az egyéni toleranciád kitapasztalása során ajánlott, hogy a maximummennyiség felével kezdj, és csakis akkor emeld az adagodat, ha ez nem okozott problémát.