Az öt legjobb diétás alkalmazás telefonra

Fogyókúra applikáció, Account Options

Tartalom

  fogyókúra applikáció

  A kalóriaszámlálás és a fogyás még sohasem volt ilyen egyszerű! A YAZIO a legjobb étrenddel kapcsolatos és testsúlycsökkentő alkalmazás iPhone-ra — Ingyenes letöltés és regisztráció — Személyes terv fogyáshoz, izomtömeg növeléséhez, és még sok minden máshoz — Kalóriatáblázat a táplálék adataival minden étel esetében — Táplálkozásfigyelő és ételnapló reggelihez, ebédhez, stb.

  Az előfizetésed automatikusan meghosszabbításra kerül röviddel az előfizetés lejárata előtt - ugyanazért az fogyókúra applikáció ugyanazt a csomagot fogod kapni, hacsak le nem mondod az előfizetést nem később, mint 24 órával annak lejárata előtt.

  A vásárlást követően az előfizetéseket az iTunes fiókon keresztül tudod majd kezelni.

  fogyókúra applikáció

  Mivel az alkalmazást Fogyókúra applikáció fejlesztették, így a szigorú német adatvédelmi törvény vonatkozik rá. Az alkalmazáson keresztül szerzett vagy küldött információk minden esetben titkosítottak.

  fogyókúra applikáció

  Minden adatot névtelenül tárolunk a német fogyókúra applikáció, és nem egy harmadik fél tárolja azokat. Mindig szívesen fogadjuk a javaslataidat és a visszajelzéseidet.

  Ha nem iszunk elég vizet, az nemcsak gyakori fejfájásokhoz, ízületi fájdalmakhoz és fáradtsághoz vezet, de a fogyás útjába is állhat. Fogyókúra applikáció ugyanis, amikor éhesnek érezzük magunkat, akkor valójában csak szomjasak vagyunk — tehát több szempontból is jobban járnánk egy pohár víz felhörpintésével, mint azzal, hogy elrohanunk egy szelet csokiért. Ezenkívül a víz az emésztést is segíti, sőt, bizonyos vélemények szerint még a zsír lebontásában is szerepe van. És, bár a csapból is az folyik, hogy elegendő vizet kellene innunk, az emberek jó része erről hajlamos megfeledkezni. A Water Time meghatározott időközönként finoman figyelmeztet arra, hogy ideje lenne bevinnünk egy adag folyadékot.

  Újdonságok Jun 17, Verzió 7. Az új Böjtölési előzményekkel áttekintheted a böjtök átlagos hosszát és az elmúlt héten böjtölt órák számát.

  fogyókúra applikáció

  Az új böjtölési funkciókkal a kezdőlapon láthatod a böjtre vonatkozó összes információt. Értékelések és vélemények.