Fogyás harc - postasgym.hu

Diéták harca

Tartalom

  Itthon A diéták csatája Mivel sokan diéták harca beszélnek a diétákról, vagyis mindenféle hiányos, részben igaz információt közvetítenek, úgy döntöttem, hogy hiteles és hozzáértő forrást adok nekik. Ez egy tudományos tanulmány, amelyet az Egyesült Államokban készített a rangos Stanford Egyetemen Dr. Christopher Gardner, az orvostudományi adjunktus Stanford Prevention Research Center vezetésével, és összehasonlítja számos ismert étrend Atkins-diéta, diéta eredményeit.

  ketomix kapszula vélemények 1600 kcal diéta

  Dísz, Zóna étrend és a klasszikus alacsony kalóriatartalmú étrend. Az alábbi videobemutató ban készült. Gardner elmagyarázza, miért van olyan kevés összehasonlító tanulmány a diétákról, megmutatva, hogy nehéz megtalálni a finanszírozást, mert nyilvánvalóan nincs az ipar érdeklődése az ilyen tanulmányok iránt.

  epére diéta egészséges heti étrend minta

  A korábbi vizsgálatokat, amelyeket Dr. Gardner bemutat az előadás elején, túl rövid ideig végezték, vagy diéták harca kevés alanyon diéták harca, vagy túl sok alany hagyta el a kutatást. Ezt a vizsgálatot nővel végezték, akiket 12 hónapig követtek.

  vacsoraötletek fogyás 1 hónapos fogyókúra

  A legérdekesebb eredmény 20 és diéták harca másodpercnél látható, ahol az Atkins-diéta és az összes diéták harca közötti különbség 6 hónap után és egy év után is nagyon egyértelmű. Gardner azon a véleményen van, hogy nem lehet meghatározni, hogy az Atkins-diétát követő alanyok jobb eredményeket értek-e el az egészségügyi paraméterek miatt, mert fogyókúra receptkönyv fogytak, vagy mert az étrend egészségesebb volt.

  Sajnos a videó nem rendelkezik román felirattal, ezért tudnia kell angolul.

  thermo drine liquid hatása fogyókúra illóolaj

  Még mindig megvan a link a tanulmány PubMed összefoglalójához.