További cikkeink a témában

Bulgur diéta

Tartalom

  A bulgur - bulgur diéta más néven török rizs - a közel-keleti gasztronómia meghatározó alapanyaga, ami az utóbbi években hazánkban is nagy népszerűségre bulgur diéta szert, nem véletlenül.

  A tört búzaszemek számtalan módon támogatják a szervezet megfelelő működését, magas rosttartalmuk révén pedig a fogyást is segítik, hiszen rendbe rakják az emésztést, valamint sokáig eltelítenek, ezáltal a napi kalóriabevitel is csökken.

  bulgur diéta 5 kg fogyás 3 hónap alatt

  Feldolgozás során a búzaszemek csak minimálisan sérülnek, így a szemek jobban megőrzik bulgur diéta és ásványianyag-tartalmukat is. A bulgur A- D- vitaminban gazdag, valamint kalcium, vas, mangán és kálium van benne.

  bulgur diéta 16/8 diéta eredmények

  Felhasználását tekintve kalóriaszegényebb, mint a kuszusz vagy a quinoa, grammja csupán 83 kcal-t tartalmaz, így ideális alapanyag a bulgur diéta számára. Bulgurból készült ételek A gabona külsőre nagyon hasonlít a barna rizsre, ám sokkal egyszerűbb az elkészítése, mivel a búzaszemeket elég forró vízzel leönteni, és hagyni kell, hogy megduzzadjanak. Készülhet belőle saláta, ínycsiklandó köret vagy akár főétel és desszert is, mindegyikre mutatunk egy-egy alternatívát.

  bulgur diéta fogyás nem evéssel