Adele és a sirtuin diéta: szimbólumból közellenség - GymJunkie

Adele diétája. Ezek is érdekelhetnek

Írta: Balogh Mia Nemrég elárulta: egyetlen dologról mondott le, hogy tartani tudja adele diétája súlyát.

jutavit étvágycsökkentő 6+1 diéta mintaétrend

Vannak, akiknek nem a kinézetük, hanem az egészségük érdekében kell néhány életmódbeli változtatást beiktatniuk. Ez történt Adele esetében is: az énekesnő hangszálproblémái miatt döntött úgy még ben, hogy lemond a cigarettáról, az alkoholról, adele diétája citrusos, túl fűszeres és savanykás ételekről.

Később ehhez jött még néhány kisebb-nagyobb változás — például az, hogy férjével, Simon Koneckivel rászokott a kocogásra, és többször fordult meg edzőtermekben is —, és Adele-ről tovább olvadtak lefelé a pluszkilók.

fogyi tea vélemények keto diéta csomag

Mood 2 Beychella Adele adele által megosztott bejegyzés, Ápr A híresség ezt egyrészt úgy érte el, hogy vegetáriánus lett. Adele elmondása szerint nem azért lett vega, mert annyira szenvedélyesen szeretné a zöldségeket és gyümölcsöket.

biocom fogyi csomag regenor fogyás vélemények

A tofuval pedig még a mai napig adele diétája tudott igazán megbarátkozni. Viszont a kutyája iránti szeretetéből fakadóan nem tudna húst enni. Azt mondja, ha húst kíván, csak a kutyusa szemébe fogyókúrás fülbevaló néznie, és máris biztos benne, hogy nem tudná megenni semmilyen állat húsát.

folsav és fogyás fogyókúra folyadékkal

Ez talán külső szemmel nézve picit túlzás, de ő egy ideje így érzi. Emellett a sportra is nagyobb hangsúlyt fektet: még többet kardiózik és súlyzós edzéseket is végez, de azt mondja, elsősorban nem az étrend jének és a mozgásnak köszönheti, hogy az elért eredményeket meg tudja tartani.

ir diéta mintaétrend 30 napos gyors fogyás 1 hét alatt 5 kg

Egy interjúban elárulta: egyetlen dologról mondott le, szerinte annak köszönheti, hogy meg tudja őrizni a vonalait sőt, talán még fogyott is néhány kilót emiatt. Hogy miről mondott le?

Adele Gets Candid with Ellen

Nos, Adele korábban elég sok teát ivott, naponta legalább 10 csészével, és mindig két-két cukrot tett bele. Egy ideje viszont adele diétája teázik, az napi 20 kanálnyi vagy 20 kockacukorral kevesebbet jelent — ez pedig már nagyon nem mindegy a szervezete számára!

fogyókúrás gyógyszer adipex segíts lefogyni

Kapcsolódó cikkek.