Pin on Zsírégető ételek

6+1 fogyokura, A 21 napos étrend bemutatása

Ha nem vagy híve a drasztikus életmódváltásoknak, dr.

Weight Loss 6-8 Kg in 30 Days - Aerobic Dance Workout Everyday for The Best Body Shape - Eva Fitness

Howard Shapiro módszerét neked találták ki. A táplálkozástudománnyal, illetve súlyproblémákkal foglalkozó elismert orvos módszerét már több mint 20 éve sikerrel alkalmazzák a fogyni vágyók.

Sokféle fogyókúra létezik.

A 30 napos diéta egyik nagy előnye, hogy nem szigorú fogyókúrás étrend, így könnyen életmódprogrammá alakítható. A 6+1 fogyokura étrendi változtatásoknak köszönhetően pedig könnyen áttérhetsz egy egészségesebb táplálkozásra, aminek köszönhetően egy hónap alatt hat kiló felesleget is leadhatsz.

6+1 fogyokura

Étrend nőknek fogyáshoz fogyás a 30 napos diétával A diéta egyik sajátossága a fokozatosság. Első héten csak a reggelidet kell átalakítanod, a másodikon már az ebédedet is, a harmadik héten következik a vacsora reformja, a negyedik héten pedig tízóraié és az uzsonnáé.

6+1 fogyokura

6+1 fogyokura Így jutsz el egy hónap alatt egy egészségesebb és kalóriaszegényebb étrendig, amit érdemes a 30 nap elteltével és folytatnod. Tanácsok a 30 napos diéta első hetére A reggelid 6+1 fogyokura álljon gyümölcsökből, zöldségekből, teljes kiőrlésű pékárukból, élőflórás natúr tejtermékekből, növényi magvakból.

Ha éppen most szeretnél belevágni a fogyásba, nem egyszerű választani az interneten fellelhető számos kúra és villámdiéta közül.

Fogyassz reggelire akkora adag ételt, hogy épp jóllakj, de még ne nehezülj el. Ezen kívül végezz naponta legalább tíz perc testmozgást: ez lehet séta, kertészkedés, kerékpározás.

Ajánlott reggelik.

6+1 fogyokura